Škola v prírode

Graduation Cuties Celementines
0 komentárov

Penzión Bystrina, Bystrá 

http://penzionbystrina.sk/

  1. „Penzión Bystrina" sa nachádza v tichom prostredí Nízkych Tatier v podhorskej obci Bystrá – Tále v okrese Brezno. Nádherná príroda a okolité hory Vám zabezpečia počas celého pobytu dokonalý relax a pokoj. Chata ponúka možnosť ubytovania v 4 – 5 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. K vybaveniu chaty patrí veľký vonkajší bazén, jedáleň, volejbalové ihrisko, priestor na opekanie a grilovanie. Rozľahlý areál chaty s rozlohou 9000 m2 je ideálny pre školy v prírode, letné tábory, školské výlety a podobné podujatia. Kapacita zariadenia je 75 miest. 

Hotel Biela Medvedica, Bystrá 

Hotel Biela Medvedica sa nachádza v tichom prostredí Nízkych Tatier v podhorskej obci Bystrá – Tále v okrese Brezno. Nádherná príroda a okolité hory Vám zabezpečia počas celého pobytu dokonalý relax a pokoj. Hotel ponúka možnosť ubytovania v 3 – 5 lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením. K vybaveniu hotela patrí veľký vonkajší bazén, jedáleň, tri spoločenské miestnosti, volejbalové ihrisko, priestor na opekanie a grilovanie. Kapacita zariadenia je 100 miest.

Pri oboch zariadeniach je možnosť využívať za príplatok a po objednaní bazén vo wellness Hotel Bystrá. 

Detský Babylon

Každý rok sa v Babylonskom Tábore prenesieme do úplne iného magického sveta. Už sme si spolu s Atrejom zalietali na Falcovi v Nekonečnom príbehu, s Petrom Panom sme zachránili stratené deti v krajine Kde nič tu nič, s bláznivou Pipi sme odplávali na ďaleký ostrov Kurekuredut a pomohli sme Alici nájsť správnu cestu v Krajine Zázrakov. Tento rok nás čaká... ale veď to je predsa prekvapenie :)

Viac informácií
logo