Babylonský Tábor

Graduation Cuties Celementines
0 komentárov

Drahí rodičia,

chcete mať odvážne a sebavedomé dieťa? Dieťa, ktoré bez hanby, s ľahkosťou a radosťou dokáže verejne prezentovať svoje názory či znalosti? Chcete mať dieťa, ktoré bude celoživotne šťastné, lebo prekoná strach zo zlyhania a stane sa priebojným a veselým človiečikom? Prihláste ho do nášho Babylonského Tábora. Do zázračného sveta menom Detský Babylon a nechajte jeho zázraky pôsobiť na vašu ratolesť. Výsledok je zaručený! :)

Viac ako dvadsať rokov existencie tohto magického sveta a tisícky šťastných a úspešných Babylonských detí sú tou najlepšou vizitkou. Pýtate sa, ako je to možné?

Základom všetkého je TVORIVÁ HRA. Oslobodzujúca, neviazaná, bez akýchkoľvek obmedzení dospelého života. Hra, ktorá pohlcuje život plný obmedzujúcich pravidiel. Hra, ktorá prebúdza v dieťati sebavedomie, odvahu a energiu. Hra, ktorá nám dáva krídla. Pamätáte sa ešte na vaše detské hry, pri ktorých ste sa cítili slobodní, nesmrteľní a neuveriteľne šťastní?

Každý rok sa v Babylonskom Tábore prenesieme do úplne iného magického sveta. Už sme si spolu s Atrejom zalietali na Falcovi v Nekonečnom príbehu, s Petrom Panom sme zachránili stratené deti v krajine Kde nič tu nič, s bláznivou Pipi sme odplávali na ďaleký ostrov Kurekuredut a pomohli sme Alici nájsť správnu cestu v Krajine Zázrakov. Tento rok nás čaká... ale veď to je predsa prekvapenie :)!

Pomocou zázračných tvorivých dielní a hier naučíme sebavedomie vašich detí poraziť strach a hanbu. Ukážeme vašim deťom cestu, ako sa nebáť zlyhania. Babylonský Tábor z nich urobí sebavedomých, nehanblivých a odvážnych ľudí, ktorí budú smelo prezentovať všetky svoje znalosti, názory a túžby. A to všetko nenásilne, prostredníctvom tvorivých hier v krásnom prostredí s fantastickými vedúcimi a dňami plnými smiechu, hier, zážitkov a snáď aj prvých detských lások :).

Ako nám bolo v roku 2023 si pozrite v našej fotogalérii: 
Fotky 2023

Detský Babylon

Každý rok sa v Babylonskom Tábore prenesieme do úplne iného magického sveta. Už sme si spolu s Atrejom zalietali na Falcovi v Nekonečnom príbehu, s Petrom Panom sme zachránili stratené deti v krajine Kde nič tu nič, s bláznivou Pipi sme odplávali na ďaleký ostrov Kurekuredut a pomohli sme Alici nájsť správnu cestu v Krajine Zázrakov. Tento rok nás čaká... ale veď to je predsa prekvapenie :)

Viac informácií
logo