Škola v prírode

Graduation Cuties Celementines
0 komentárov

 

Lektor v Babylonskej Škole v prírode

Práca s deťmi môže byť niekedy poriadna fuška, ale takmer vždy je to zábava, ktorá prináša pocit ozajstného zadosťučinenia. Pridaj sa do tímu 30 lektorov, ktorí sa u nás starajú o to, aby deti zažili v škole v prírode päť nezabudnuteľných dní.

Babylonská Škola v prírode je postavená na práci s deťmi prostredníctvom divadla, divadelných hier a aktivít. Nemusíš sa toho obávať, nečakáme oskarové výkony. Všetko sa spolu postupne naučíme.

Prečo lektor a nie animátor alebo vedúci v škole v prírode?

Animátor je človek, ktorý pripravuje pre deti zábavný program. U nás v Babylonskej Škole sa snažíme, aby sa deti vzdelávali. A to nie v odborných predmetoch, ale tak trochu inak. Lektori pri svojej práci využívajú metódy rozvoja prirodzenej detskej tvorivosti, obrazotvornosti a tvorivej fantázie. Týmto intenzívnym zážitkovým procesom rozvíjajú osobnosti detí. To ale neznamená, že sa deti s nami nebavia. Práve naopak!

Je normálne, že tieto procesy zatiaľ neovládaš, my ťa dôkladne zaškolíme.

Školenie

Stretávame sa pravidelne od októbra do apríla, 2x do mesiaca na cca 3 h, aby sme sa uistili, že každý lektor, ktorý ide na turnus, má istotu v tom, čo bude robiť. Lektori sú vďaka tomu sebavedomejší v práci s deťmi. Výhodou je aj utužovanie kolektívu počas celého roka.

Súčasťou stretnutí bude príprava na odbornú (divadelnú) časť programu, ale aj osobnostné školenia, motivácia či spoločné hry a teambuildingy.  

Stretnutia sú pre účastníkov veľmi prínosné.

Čo za to?

Určite v prvom rade osobnostný rast, rozšírenie obzorov, nové kontakty a priateľstvá. Mnohí lektori sa následne u nás zamestnajú na rôznych pozíciách. Iní využívajú u nás nadobudnuté schopnosti a zručnosti vo svojom nasledujúcom profesnom živote, a to aj v technických či ekonomických odboroch. 

Okrem toho si môžeš v nasledujúcej sezóne zarobiť od 70 – 1200 eur, pričom v Babylonskej Škole hradíme ubytovanie, dopravu a 5x denne stravu.

Babylonskú Školu v prírode organizujeme od apríla do júna v týždňových turnusoch. Ak sa chceš toho veľa naučiť, ešte viac zažiť a nájsť si super partiu...

... pošli svoj životopis alebo prípadné otázky na maca@detskybabylon.sk.

 

Zdravotník v Babylonskej Škole v prírode

Babylonskú Školu v prírode organizujeme od apríla do júna v týždňových turnusoch. Ročne sa u nás vystrieda približne 1 800 detí, ktorých bezpečnosť a zdravie je pre nás na prvom mieste. Pridaj sa k nám a staň sa pre deti hrdinom!  

... v prípade záujmu kontaktujte Macu telefonicky 0902 370 754 alebo mailom na maca@detskybabylon.sk.

 

 

Detský Babylon

Každý rok sa v Babylonskom Tábore prenesieme do úplne iného magického sveta. Už sme si spolu s Atrejom zalietali na Falcovi v Nekonečnom príbehu, s Petrom Panom sme zachránili stratené deti v krajine Kde nič tu nič, s bláznivou Pipi sme odplávali na ďaleký ostrov Kurekuredut a pomohli sme Alici nájsť správnu cestu v Krajine Zázrakov. Tento rok nás čaká... ale veď to je predsa prekvapenie :)

Viac informácií
logo