DENNÝ TÁBOR

Graduation Cuties Celementines
0 komentárov

Milí rodičia,

podľa vyhlášky hlavného hygienika sú PCR testy na denných táboroch vysoko odporúčané pre deti nad 10 rokov, nie však povinné. Samozrejme, budeme rešpektovať vašu vôľu ohľadom PCR testov.

Poprosili by sme však najmä rodičov, ktorí sa vrátili v posledných dvoch týždňoch zo zahraničia, aby dali deti otestovať, kvôli bezpečnosti nášho tábora – ako detí, tak vedúcich, aby sme si mohli spoločne užiť celé leto.

Štát hradí dva PCR testy do mesiaca, prihlasuje sa na ne na stránke:  https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-patient-form_pcr.php. Je potrebné zaškrtnúť možnosť „idem do tábora“.

Všetky potrebné dokumenty o bezinfekčnosti podpisujete na mieste pri nástupe do tábora.

Všetky covid pravidlá zároveň platia aj pre vedúcich. Garantujeme, že všetci budú buď zaočkovaní (drvivá väčšina je už dnes), alebo riadne pretestovaní PCR testami.

Veríme, že to spolu zvládneme aj v týchto náročných podmienkach. Tešíme sa na Vás!

Detský Babylon

Každý rok sa v Babylonskom Tábore prenesieme do úplne iného magického sveta. Už sme si spolu s Atrejom zalietali na Falcovi v Nekonečnom príbehu, s Petrom Panom sme zachránili stratené deti v krajine Kde nič tu nič, s bláznivou Pipi sme odplávali na ďaleký ostrov Kurekuredut a pomohli sme Alici nájsť správnu cestu v Krajine Zázrakov. Tento rok nás čaká... ale veď to je predsa prekvapenie :)

Viac informácií
logo